Skriv for at søge

Artikler om kropssprog

Hvad er kropssprog?

Ifølge eksperter, er en væsentlig del af vores kommunikation ikke-verbal, hvor kropssprog er en del af det. Hver dag reagerer du og jeg på tusindvis af ikke-verbale tegn og adfærd, herunder holdninger, ansigtsudtryk, øjenblik, gestus og tonefølge. Fra vores håndtryk til vores frisurer afslører ikke-verbale detaljer hvem vi er, og påvirker hvordan vi relaterer til andre mennesker. Vores kropssprog aflæses og tydes ubevist af alle de mennesker der er omkring os.

I mange tilfælde kommunikerer vi information på ikke-verbale måder ved hjælp af grupper af adfærd. For eksempel kan vi kombinere en rynke med krydsede arme og blinkende øjne for at indikere misbilligelse. Grupper af adfærd kalder man inden for kropssproget et Cluster.

Som uddannet specialist inden for kropssprog, giver jeg dig her nogle artikler som kan hjælpe dig i din dagligdag og måske give dig en bedre indsigt i non-verbal kommunikation.

Kunne du, ligesom mange andre, også tænke dig at få mine artikler i din mail når de udkommer? Så kan du tilmelde dig her.