By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Artikler om kropssprog

Artikler om kropssprog

Artikler om kropssprog af Christian Gavgaard

Artikler om kropssprog

Kropssprog, eller non-verbal kommunikation som det også kaldes, er ordløs kommunikation, som består af ansigtsudtryk, kropsholdninger og bevægelser, øjenbevægelser og gestus.

Kropssproget er noget vi alle fortolker og som er basis for vores intuition. Det er kun Autister der ikke fortolker kropssprog automatisk.

Jeg er Christian Gravgaard, specialist i kropssprog og selvstændig virksomhedsejer, hvor jeg lever af at opfinde software til virksomheder.

I det sidste årti har jeg studeret og arbejdet med kropssprog, både privat og i mit professionelle virke. Jeg er uddannet inden for kropssprog, hvor min mentor selv er uddannet af Paul Ekman, manden bag Lie To Me.

 

Derfor har mænd svært ved at tale om følelser

Med muligheden for at lære af den bedste, har jeg været under vingerne på en af de dygtigste specialist i kropssprog, der findes i Danmark. Det har givet mange aha oplevelser om de udfordringer, kønnene imellem, vi oplever i vores hverdag. Så som følelser.

Min interesse for kropssprog og det at læse andre mennesker, er en del år efterhånden. En del bøger er blevet læst siden da, som har givet en god indsigt og forståelse for hvorfor vi gør som vi gør.

Christian-Gravgaard-14-04-2016-Lukas-Renlund-Gennem-rude-512x512

Temaer om kropssprog

Nogle af mine artikler er inddelt i teamer om kropssprog. Du kan læse om følgende teamer:

Kropssprog til business

Kropssprog til business handler om hvordan du kan benytte kropssprog i dit arbejdsliv.

Kropssprog og flirt

Vil du gerne vide hvordan du ser og læser det modsatte køn? Så kan du læse om hvordan du flirter med mænd og kvinder, hvad de gør og hvad det betyder. 

Kropssprog og mediesager

Når der kommer en større sag op i medierne, som kan være interessant at læse kropssprog på, skriver jeg oftest en artikel om det jeg ser og læser. Dem kan du læse her. 

Alle mine artikler om kropssprog