Ud over at Legoland, efter min mening, generelt har styr på deres ting, har deres personale en sød lille gimmick, der får mine ungers øjne til at stråle – hver gang. 

Det står ingen steder, men alle medarbejdere er med på legen. Når først du kender du til legen, lærer dine børn også hurtigt at smide den generte attitude overfor andre mennesker. 

I år valgte vi camping – i telt. Jeg er ikke camping menneske. Langt fra, faktisk. Men efter en tur på diverse rejsebureauers sites, gik der Joakim von And i mig og så blev det Legolands campingplads.

Som alt andet i deres park, er tingene pæne og der er imponerende styr på tingene.

Et besøg i Givskud, i løbet af ugen, bekræftede den store forskel på Legoland og andre parker. I Givskud var der sløve personaler, lugtende toiletter og mad der kun var lavet halvt – men dyr der har det godt. Ingen tvivl om det.

Med camping står den også på besøg i Legoland.

Legoland har en lille gimmick, som vores børn synes er fantastisk. Bytteleg med mini-figurer:

Alle medarbejdere har et rødt legoskilt med navn på. Men de fleste har også en mini-figur på skiltet. Det kan enten være en af de mere almindelige, eller en mere sjælden.

Legen går ud på at bytte og samle alle figurer, og medarbejderene gør det med et smil. Så mine unger tager et par figurer med hjemmefra og bytter til nogle mere seje figurer.

Det lyde ikke af meget, men det får mine børn til at lægge genertheden og løbe hen til en medarbejder,de ikke har talt med før, og indlede en dialog.

Det lærer dem meget i livet, synes jeg – og så på en uskyldig og sikker måde.

Så næste gang du er i legoland, så tag et par figurer med – eller køb dem i shoppen – og lad dit barn legge bytteleg med de søde ansatte i Legoland.

Om lidt lunter vi over vejen til vores telt. Deler en god flaske hvidvin og snakker om dagen, mens ungerne snorker i deres små soveposer efter en god dag.

God weekend.

Easteregg’et i Legoland – den lille skjulte detalje der gør den store forskel
Bedøm denne artikel