Kropssprog og mediesagerKropssprog: At kunne læse non-verbal kommunikation

Dating: P3 leger Kirsten Giftekniv

”Det er Kristian fra P3. Vi skal lave et datingprogram og vil høre om du kan hjælpe os med kropssprog”. Sådan startede et interessant opkald til mig i sidste uge. 

Kropssprog er især interessant når vi taler om dating. Mest af alt fordi vi direkte kan se den samtale der er i kropssproget. Derfor var det også naturligt for DR’ P3 at undersøge kropssprog i det Dating Program de laver i denne uge. 

Værterne Line, Maria, Frederik, Lasse og Kristian fra P3 tager dating-disciplinen tilbage til virkeligheden hvor de kaster sig ud i tre ugers hardcore-dating.

Som journalist til programmet, ringede Kristian for at høre hvilke signaler der er når vi taler om dating. Mere specifikt: Hvad viser mænd og kvinder af signaler.

Dating og kropssprog

Et af de oplagte udtryk er øjenkontakt, eller nærmere længden af vires øjenkontakt. Når vi møder hinanden almindeligvis, ser vi hinanden i øjnene i 1 til 2 sekunder. Går vi ud over de 2 sekunder er vi ovre i noget der minder om flirt, indtil de 4 sekunder hvor det begynder at blive creepy.

Kvinden har et par interessante signaler som er let at spotte:

Det første er interesse-signalet, der er at pille ved hår, smykker med videre. Et signal vi kalder for at vise fjer, ligesom påfuglen gør når den vil vise sig

Det andet er begejstringssignalet, der er at hun fugter sine læber. Et signal der ikke kun er seksuelt betonet, men handler om at hun bliver begejstret. Det kan sagtens ske i en arbejdsrelation, hvor hun bliver rost. Det har intet at gøre med at hun vil med hjem. Hun er glad for at blive rost.

Mænd viser andre signaler. Her er det mest af alt gorillaen der kommer frem. Brystkassen skydes frem, øjenkontakt, passe-på-genet hvor han gerne vil lege beskytter.

Et interessant signal er, at han vipper på tæerne. Vippe-funktionen kommer fra en trækning han laver oppe i lysken ved sit “tredje ben” om du vil. Det er et tydeligt begejstringssignal for en mand. Sidder han ned, vipper han med foden.

P3’s værter får et indblik i kropssprog

Med mig på ferie i Italien tog min mentor, Pernille Slot, turen i P3 studie, hvor hun her fortæller et par signaler fra hannerne.

[fb_plugin post href=https://www.facebook.com/mrgravgaard/posts/1610160255762815?notif_id=1532079508598634]

 

 

Tags:

3 comments

  1. Самые топовые и нужные предложения
    http://offeramazon.ru/репетитор

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *