Skriv for at søge

Sådan får du et foredrag om kropssprog

Foredrag om kropssprog for business af Christian Gravgaard


Vil du give dine tilhører noget de kan tage med hjem og bruge direkte i deres dagligdag, kan et skrædersyet indlæg eller foredrag om kropssprog være det helt rigtige for dig.

Som uddannet specialist inden for kropssprog og årtiers praktisk erfaring inden for det profesionelle erhvervsliv, giver jeg dine tilhører et nærværende oplæg eller foredrag om kropssprog, med noget de kan tage med hjem og bruge direkte.

Hvad er vigtigt for mig som foredragsholder?

Som foredragsholder er der tre ting jeg lægger vægt på:

Materalet skal være enkelt

Når man holder foredrag om et emne som kropssprog, kan man hurtig fortabe sig i finurlige detaljer, da det er et område der er forsket meget i. Jeg lægger vægt på at det skal formidles enkelt, så du som tilhører kan huske det, når du kommer hjem. Det giver dig bedre mulighed for også at bruge det aktivt, hvilket er hele formålet med mine foredrag.

Tilhører skal kunne bruge indhold fra mine foredrag når de kommer hjem

Som tilhører til et foredrag, skal man kunne bruge det man har hørt om og bruge direkte, når man kommer hjem. Det betyder også at det skal være enkelt formidlet og noget som jeg som tilhører skal kunne huske.

Et foredrag skal være sjovt

Humor i et foredrag er meget vigtigt for mig. Tilhører skal ikke bare udsættes for knastørt materiale i halve og hele timer, men underholdes. Derfor blander jeg humor og sjov ind i mine foredrag.

Er du nysgerrig for hvilke muligheder der er, for at du kan få et indlæg om kropssprog med i dit arrangement eller på din arbejdsplads, kan du kontakte mig på telefon 28292997 eller på e-mail [email protected].

Herunder kan du se de begivenheder, hvor jeg allerede deltager. Visse af begivenheder er lukkede arrangementer.


Der er på dette tidspunkt ingen kommende begivenheder.

Vil du høre mere om hvordan du får et indlæg eller foredrag om kropssprog til dit arrangement, kan du kontakte mig herunder